Vi selger ikke til privatkunder. I stedet henviser vi til våre forhandlere.

Sponsorater

Det er en hjertesak

I BabyDan gjør vi alt vi kan for å skape en trygg verden for familier og barn å vokse opp i. Derfor støtter vi ulike utvalgte foreninger og tiltak som gjør en stor innsats for barn, foreldre og ikke minst planeten som også våre barns barn vil kalle deres hjem.

Sponsor for Legeheltene

Legeheltene er en del av Børneulykkesfonden og jobber for å skape mer lek og trening for de mange tusen barna mellom 1 og 14 år som hvert år legges inn på danske sykehus. BabyDan er stolte av å støtte det viktige arbeidet til Legeheltene med produktdonasjoner til samlingene deres.

Les mer om Legeheltene

Partner for engodstart.dk

Engodstart.dk er et digitalt univers for gravide og småbarnsfamilier og et produkt av samarbeidet mellom Mødrehjælpen og Egmont Fonden. Formålet med nettsiden er å skape en god og pålitelig kunnskapsplattform for kommende og nybakte foreldre, hvor de kan finne svar på mange av sine spørsmål fra kvalifiserte kilder. På denne måten gir engodstart.dk foreldre den hjelpen og støtten de trenger for å gi barna en god start på livet og for å få en god start på livet som foreldre.

Les mer om engodstart.dk

Partner for Plastic Change

Plastic Change er en dansk miljøorganisasjon som gjør en stor innsats for å bryte kurven for den økende mengden plastavfall. Og nettopp det er også en hjertesak for oss. Vi jobber blant annet med nye typer plast som er biobasert i vår produktutvikling. I tillegg gjenbruker og resirkulerer vårt datterselskap BD Plast, som produserer våre små sikkerhetsprodukter og plastdeler til sikkerhetsgitter, i dag 97 % av plasten i produksjonen.

Les mer om Plastic Change

 

Gullsponsor for Team Rynkeby Østjylland

Team Rynkeby er et sykkellag som hvert år sykler til Paris for å samle inn penger til Børnecancerfonden og Børnelungefonden,  for å støtte barn med kritisk sykdom og deres familier. Hos BabyDan støtter vi som gullsponsor Team Rynkeby Øjyllands innsamling til Børnecancerfonden og deres livsviktige arbeid for kreftrammede barn og deres familier.

Les mer om Team Rynkeby

keyboard_arrow_up