Om BabyDan

Matters of the Heart since 1947

Å bli foreldre er en fantastisk tid. Men det er også en tid fylt med bekymringer for hvordan man skal passe på den lille gullklumpen best mulig. Vår fremste oppgave er å hjelpe deg med å passe på barnet ditt på den sikreste og mest funksjonelle måten.

Akkurat som barn, har vi i BabyDan en naturlig nysgjerrighet – Vi er nysgjerrige på hvordan vi kan skape den sikreste og mest praktiske hverdagen for deg og barnet ditt, slik at du får et par bekymringer mindre og kan nyte tiden din sammen med barnet. Derfor er våre egenutviklede og egenproduserte sikkerhetsgrinder verdens sikreste grinder. Og det er vi umåtelig stolte av.

Vi utvikler og produserer også små sikkerhetsprodukter til hjemmet. I tillegg forhandler vi møbler, tekstiler og tilbehør til barnerom og babyutstyr av alle slag. Kort sagt: Vi er en av verdens fremste innen sikkerhetsutstyr til barn i alderen 0–3 år. Og med mer enn 75 år i bransjen, våger vi å kalle oss for en av de største ekspertene innenfor barns sikkerhet.

Vi lager verdens sikreste sikkerhetsgrinder

Vi er en av verdens fremste innen sikkerhetsutstyr til barn i alderen 0–3 år. Og med mer enn 75 år i bransjen, våger vi å kalle oss for en av de største ekspertene innenfor barns sikkerhet.

Vi strekker oss langt for barnas sikkerhet

Vi hyller foreldre som beskytter barna sine, og vi hyller evnen til å gjøre sitt ytterste for at de skal være trygge – det er nemlig det vi gjør best. Vi er ikke fornøyde før vi har testet produktene langt over sikkerhetsstandardene og mer enn loven krever av oss.

Vi stopper ikke når produktet har oppnådd sikkerhetsstandarden. Hvis kravet sier at en sikkerhetsgrind skal kunne tåle et trykk på 100, tester vi grinden med et markant høyere trykk. Det ligger i vårt DNA, for barnas sikkerhet er det eneste viktige for oss i BabyDan. Og vi fortsetter å teste og utvikle helt til vi finner den sikreste og beste løsningen.

BabyDans Testcenter

Vi har mer enn 75 års kunnskap om barns sikkerhet 

BabyDan sysselsetter litt over 110 medarbeidere fordelt på kontorer og fabrikker i Låsby, Skovlund og England. Vi synes selv at vi har de beste medarbeiderne, som er lojale og imponerende flittige.

Vi har medarbeidere som har feiret 20-års-, 30-års- og 40-årsjubileum i BabyDan, og det taler for seg selv – Vi «babydannere» elsker og brenner for å sikre deg de beste sikkerhetsproduktene til barnet ditt. Det er vår hjertesak.

Vi tar ansvar for barnets sikkerhet i dag og i fremtiden

For oss betyr barnas sikkerhet mer enn å beskytte dem mot kuler og skrubbsår. Vi tror at sikkerhet og bærekraft henger uløselig sammen, og derfor går vi fremst når det kommer til bærekraftige og sikre produkter.

Sikkerhetsgrindene våre er produsert med materialer som er så sikre at barnet ditt kan sutte på grinden uten å få skadelige stoffer i kroppen – eller falle ned trappen og slå seg.

Flere og flere av de små sikkerhetsproduktene våre er biobaserte, og all emballasje er 100 % bionedbrytbar. Det betyr at hverken barnet ditt eller naturen tar skade når du bruker skaplåsen eller hjørnebeskytteren vår for å forhindre små, klemte fingre og donaldkuler. De egenproduserte produktene våre inneholder ingen skadelige stoffer og sørger samtidig for at barna våre ikke skader seg.

Alle sikkerhetsgrindene i tre er FSC-sertifiserte for å sikre at vi kun bruker bærekraftig tre fra bærekraftige skoger. Dermed står BabyDan for bærekraft både direkte og indirekte. Og det synes vi er viktig, særlig når det gjelder barna våre.
 

BabyDan & bærekraft

Med utgangspunkt i kjerneverdiene trygghet, bærekraft, oppfinnsomhet og ansvarlighet, er BabyDan synonymt med de strengeste kvalitets- og sikkerhetsstandardene 

Torben S. Frandsen, Executive Chairman

 

Dansk design produsert i Danmark

For at BabyDan skal kunne utvide egenproduksjonen på dansk jord, ble plastvirksomheten BD Plast grunnlagt i 2015 som en del av BabyDan-konsernet. På den måten blir BabyDan mer selvforsynte innenfor produksjon av plastdeler til BabyDans sikkerhetsgrinder og små sikkerhetsprodukter.

BD Plast er en plastfabrikk med moderne og robotstyrte produksjonsmaskiner som produserer plastkomponenter og ferdige sikkerhetsprodukter.

Det er også BD Plast som produserer BabyDans bionedbrytbare sikkerhetslåser og hjørnebeskyttere. Ved å produsere mesteparten av produktene selv i Danmark, er det lettere å sikre at produksjonen har høyest mulig kvalitet og tar mest mulig hensyn til miljøet.

Om BD Plast

Prisvinnende BabyDan produkter

 

BabyDan har vunnet utallige nasjonale og internasjonale priser. Sikkerhetsgrinden BabyDan Gurd Me har blant annet vunnet den internasjonale og prestisjefylte Innovation Award fra Kind + Jugend, som er verdens største messe for babyutstyr. Også BabyDans møbelserie Angel by BabyDan har vunnet en Innovation Award fra Kind + Jugend.

BabyDans Cradle to Cradle-produktserie med fire små sikkerhetsprodukter vant nylig gull ved en av de mest prestisjefylte prisutdelingene i verden, nemlig International Design Awards (IDA).

Les mer om vår bærekraftige gullmedaljevinner

Sikkerhet til barn i hele verden

BabyDan er en internasjonal virksomhet og selger sikkerhetsprodukter i hele verden. Vi vil nemlig hjelpe foreldre i hele verden med å gi barna deres en sikker og god start på livet.

Derfor blir 90 % av alt BabyDan produserer, solgt i utlandet. Som internasjonal virksomhet og produsent er det derfor viktig for oss at vi overholder de strengeste sikkerhetsstandardene og miljøsertifiseringene på internasjonalt plan – slik at vi er sikre på at familier over hele verden får glede av sikkerhetsgrindene, sikkerhetsproduktene og resten av sikkerhetsutstyret vårt til barn.

BabyDans miljøsertificeringer

keyboard_arrow_up