Vi selger ikke til privatkunder. I stedet henviser vi til våre forhandlere.

Onbox

Gjør monteringen av produktene våre enkelt!

Onbox gir deg bruksanvisningen som video

Forestill deg at bruksanvisningen til sikkerhetsgrinden er en animert video – Det er akkurat det Onbox-appen har. Der finner du små videoer som viser deg hva du skal gjøre trinn for trinn når du skal installere sikkerhetsproduktet hjemme. Du kan laste ned Onbox gratis i App Store og Google Play.

Vi vil gjerne gjøre det så enkelt som mulig å montere sikkerhetsgrinden, og derfor har vi laget Onbox-appen. Du finner de små videoene ved å laste ned Onbox-appen og taste inn den 4-sifrede koden som passer det produktet du vil se en video om. 

Koden står alltid på produktemballasjen og i bruksanvisningen. Det er flest videoer med sikkerhetsgrinder, men det er også videoer for små sikkerhetsprodukter til hjemmet. 

Du kan følge de korte videoklippene trinn for trinn, og du kan se de forskjellige klippene igjen og igjen hvis det noe du har oversett. Det smarte ved Onbox er også at du alltid har bruksanvisningen til sikkerhetsgrinden for hånden hvis du noen gang skal flytte den. 

Last ned Onbox

Slik bruker du Onbox

  1. Last ned appen i App Store eller Google Play
  2. Tast inn den 4-sifrede koden. Koden står på produktemballasjen og i bruksanvisningen

  3. Se videoen så mange ganger du vil

Riktig montering er viktig for sikkerheten

Det er store forskjeller på hvor mye du må gjøre når du skal installere en sikkerhetsgrind. Det avhenger av hvilken type grind du har valgt og hvor du vil montere den.

Uansett hvilken grind eller hvilket sikkerhetsprodukt du har valgt, er det viktigste at du nå er i ferd med å gjøre hjemmet til et sikrere sted for barnet ditt. Det er svært viktig at du monterer sikkerhetsutstyret riktig, så du er sikker på at barnet ditt er trygt. Derfor håper vi at Onbox kan være en måte å hjelpe deg på. 

keyboard_arrow_up