Personvernerklæring 

Babydan.no respekterer alle ønsker om hemmelighold av personopplysninger som oppgis på nett. Vi er også oppmerksomme på behovet for hensiktsmessig beskyttelse og forsvarlig behandling av alle personopplysninger som vi mottar.

Hvis du ikke kan akseptere personvernerklæringen vår, ber vi deg om å ikke benytte denne nettsiden.

Vårt formål med å registrere og behandle personopplysninger, er å kunne levere varer du har kjøpt, til deg, samt hjelpe ved eventuelle feil og mangler i forbindelse med bestilling og levering. 


Du har alltid rett til å: 

  • Få innsyn i hvilke personopplysninger Babydan.no har registrert om deg
  • Få korrigert feilaktige, ufullstendige eller irrelevante personopplysninger
  • Få flyttet registrerte personopplysninger til tredjeparter
  • Be om å få slettet alle personopplysninger
    Når du handler på nettbutikken på Babydan.no, bruker vi informasjonskapsler.

Når du bruker denne nettsiden, aksepterer du at vi behandler personopplysningene dine i henhold til denne personvernerklæringen.

Ingen personopplysninger som registreres på babydan.no, blir på noe tidspunkt utlevert, solgt eller gjort tilgjengelig for tredjeparter. All informasjon oppbevares på en sikker måte og er kun tilgjengelig for betrodde medarbeidere hos babydan.no.

Ved elektronisk betaling brukes en sikker kryptert metode via nettbutikksystemet. Det er en godkjent leverandør med godkjennelse fra E-merket.

Innsamling og behandling av personopplysninger 

Personopplysninger dekker alle opplysninger som kan brukes til å identifisere en person, herunder for- og etternavn, alder, kjønn, privatadresse, e-postadresse, telefonnummer eller andre kontaktopplysninger.

Du kan som regel få tilgang til nettsiden uten å fortelle oss hvem du er eller oppgi personlige opplysninger om deg selv. Vi trenger likevel visse personopplysninger for å kunne betjene deg og/eller levere nyheter og andre tjenester til deg. 

Vi samler inn og behandler følgende opplysninger om deg:

  • Personopplysninger som du oppgir når du betaler for kjøp
  • Personopplysninger som du oppgir i forbindelse med en klage eller tilbakemelding
  • Personopplysninger du oppgir via nettsiden eller på annen måte 

Vi samler kun inn de opplysningene som er nødvendige for å levere den tjenesten som du etterspør (f.eks. navn, e-post eller telefonnummer). Vi samler ikke inn personlig identifiserbare opplysninger om besøkende fra tredjeparter.

Personopplysninger du oppgir på denne nettsiden, utleveres kun til: 

  • Virksomhetens interne avdelinger
  • Utvalgte og betrodde tredjeparter som bruker personopplysningene for å levere varer eller tjenester som du har bestilt
  • Misbruksregistre i henhold til gjeldende lov hvis en kunde utøver misbruk eller svindel overfor oss

For å kunne videreutvikle og forbedre nettsiden vår, fører vi statistikk over hvordan de besøkende bruker nettsiden. Statistikken brukes utelukkende i aggregert form, f.eks. for å se hvilke sider og nettlesere vår besøkende bruker mest.

Vi bruker Google Analytics for å samle inn besøksstatistikk og utleverer i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics.

Google kan utlevere informasjon til tredjeparter når loven krever dette, eller til tredjeparter som utfører oppgaver for dem. Du finner Google Analytics’ personvernvilkår her.

Oppbevaring av personopplysninger

De innsamlede personopplysningene oppbevares på servere i Danmark. Noen personopplysninger administreres av en tredjepart (databehandler), som behandler personopplysninger på våre vegne i henhold til denne personvernerklæringen og den gjeldende lovgivningen om beskyttelse av personopplysninger.

Du kan alltid få vite hvilke opplysninger vi har registrert om deg, ved å kontakte oss på den oppgitte e-postadressen eller via telefon. 

Informasjonskapsler 

Butikksystemet benytter såkalte informasjonskapsler for styring av innholdet i handlekurven. 
Når du bestiller fra oss, ber vi om navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Denne informasjonen brukes utelukkende for å behandle ordren. Informasjonen overføres og lagres elektronisk i ukryptert form, og lagres i 5 år. Selve «kontrakten» (kjøpsavtalen) lagres ikke hos Babydan.no på en slik måte at du senere kan logge på og se eller endre status.

Dessuten registrerer vi kundens IP-adressen ved et kjøp. Informasjonen blir vanligvis ikke brukt, men kan brukes i en eventuell politietterforskning. 

Du kan dessuten velge å registrere e-postadressen din på en e-postliste hos Babydan.no. Da får du løpende nyheter og annen informasjon fra Babydan.no. Du kan når som helst melde deg av og på denne tjenesten.

Vi informerer deg om hvilke opplysninger vi har registrert om deg ved forespørsel i henhold til personvernloven. Vi foretar en sletting i ønsket omfang på bakgrunn av eventuelle innsigelser.

Babydan.no bruker loggstatistikk. Det betyr at et statistikksystem samler informasjon som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende nettsiden har hatt, hvor de kommer fra, hvilken del av nettsiden de forlater og lignende. Loggstatistikken brukes for å optimere nettsiden og nettsidens funksjonalitet. 

Bruk av informasjonskapsler 

I tillegg til personopplysningene som du oppgir selv i forbindelse med kjøp, påmelding på nyhetsbrev og andre tjenester, bruker vi informasjonskapsler.

En informasjonskapsel er en datafil, som vi lagrer på harddisken din. En informasjonskapsel er ikke et program og inneholder ikke virus. Informasjonskapsler identifiserer ikke deg som bruker, men din bruk av nettsiden. Det vil si at informasjonskapselen gjenkjenner bevegelsene dine på nettstedet, husker om du er logget på, hva du har lagt i handlekurven og så videre. Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, og de hjelper oss med å optimere og tilpasse hjemmesiden etter dine behov og interesser. En informasjonskapsel er betegnelsen for en fil som lagres på PC-en din. Det er dessuten mulig å be systemet om å lagre adresseopplysninger til neste besøk. Ønsker du på et senere tidspunkt å slette disse opplysningene, kan det gjøres via nettleserinnstillingene. I Internet Explorer gjøres dette f.eks. via menyen «Funksjoner» og menypunktet «Internettinnstillinger».

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket til behandling av personopplysninger. Dette påvirker likevel ikke lovligheten av den foregående behandlingen, som er basert på samtykket før dette ble trukket tilbake.

Den behandlingsansvarlige er

Baby Dan A/S

Mosegårdsvej 5

8670 Låsby

CVR-nr. (org.nr.): 16092045



Alle øvrige spørsmål, anmodninger, begjæringer og henvendelser vedrørende personopplysninger skal skje skriftlig til kundeservice på shop@babydan.no.



Klager angående Baby Dan A/S’ behandling av personopplysninger kan rettes til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300 København K



dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk​​​​​​​

 

Nettsiden bruker følgende informasjonskapsler: 

Nødvendige informasjonskapsler 

De nødvendige informasjonskapslene er viktige for at nettsiden skal kunne levere de tjenestene du etterspør. Disse informasjonskapslene utplasseres av nettsiden og brukes f.eks. til å gjenkjenne deg når du beveger deg rundt på siden og huske om du er pålogget. Denne typen informasjonskapsler slettes automatisk når du lukker nettleseren din.

Preferanse-informasjonskapsler 

Preferanse-informasjonskapsler brukes til å huske preferansene dine på nettsiden, slik som språk eller valg som gjør navigasjonen enklere. Disse informasjonskapslene utplasseres av nettsiden, og formålet deres er å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. Preferanse-informasjonskapsler lagres på datamaskinen din og utløper innen en gitt dato/tidsintervall.

Google Analytics-informasjonskapsler 

Google Analytics-informasjonskapsler brukes til innsamling av besøksstatistikk. Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om bruken din av nettstedet, herunder IP-adresse. Du kan alltid velge bort informasjonskapsler fra Google Analytics med følgende verktøy: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Markedsførings-informasjonskapsler

Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å følge søkene og lesevanene dine for å vise deg målrettet markedsføringsinnhold i f.eks. annonsebannere. Disse informasjonskapslene samler inn opplysninger som kan inneholde personlig identifiserbare opplysninger. Enhver opplysning som lagres ved bruk av disse informasjonskapslene, kan deles med tredjeparter. 

Slik sletter du informasjonskapsler 

Hvis du ikke ønsker at vi utplasserer informasjonskapsler på datamaskinen din, kan du deaktivere bruken av informasjonskapsler i nettleseren din. Se hvordan her.

keyboard_arrow_up