Våre merker

De fire merkene våre

Her i nettbutikken vår finner du ikke bare produkter fra vårt eget BabyDan-merke, men også flere andre merker. Vi har valgt ut tre merker, fordi de lager noe av det sikreste utstyret til barn i alderen 0–3 år.

De tre merkene våre er BabyDan, DreamSafe og Bébé-jou. Vi har også valgt hundegrindprodusenten Scandinavian Pet Design. Du kan lese enda mer om dem nedenfor, eller se de forskjellige merkenes produkter i produktkategoriene.

BabyDan

BabyDan går foran når det kommer til å gjøre hjemmet sikkert for de små. Vi er verdensledende innenfor sikkerhetsutstyr og barnesikring, fordi vi alltid overholder de nyeste standardene og bruker sikre og bærekraftige materialer.

Vi setter vår ære i å ruste deg til å kunne passe så godt på barnet ditt som mulig, slik at dere som barnefamilie kan være 100 % trygge i hverdagen. Derfor kan du finne et stort utvalg av sikkerhetsgrinder, barnesikringer og mange andre hjelpemidler som gjør livet med den lille gullklumpen mye sikrere. Du kan se alle BabyDan-produktene her.

Om oss

Verdens sikreste sikkerhetsutstyr til barn

Barnets sikkerhet er minst like viktig for oss i BabyDan som den er for deg. Vi lever og ånder for å hjelpe deg med å passe på barnet ditt på best mulig måte. Derfor danner kjerneverdiene våre, trygghet, oppfinnsomhet og ansvarlighet, rammen rundt alle produktene våre.

Alle våre produkter utvikles og produseres i Danmark, så kvalitet, bærekraft og sikkerhet står alltid i høysetet. Vi tester også produktene våre selv i utviklingsavdelingen vår, slik at vi alltid kan sikre oss at alle produktene lever opp til de nyeste standardene.

Så når du velger et produkt fra BabyDan, vet du at du alltid får dansk design med fokus på sikkerhet, som er laget av de beste materialene og som alltid er frie for PVC og andre helseskadelige stoffer.

Takket være vår kunnskap og ekspertise innen sikkerhet for barn, er vi medlem av den europeiske komiteen som utarbeider sikkerhetsstandarder for hele Europa. Du kan derfor være helt trygg på oss og produktene våre.

BabyDans testsenter

Sikkerhet betyr alt

Sikkerhet er tenkt inn i alle detaljer i alle produkter fra BabyDan. Sortimentet vårt er svært omfattende og dekker alle former for sikkerhetsutstyr til hjem med barn i alderen 0–3 år.

Du finner alt fra senger og vugger med madrasser og lakener til badekar og høystoler. DNA-et vårt ligger likevel i sikkerhetsgrinder og små sikkerhetslåser og barnesikringer, som absolutt er kjerneproduktene våre. Det er nemlig de sikkerhetsproduktene vi mener er de viktigste for å gjøre hverdagen og livet lettere for dere som foreldre.
 

Sikkerhetsstandarder

Verdens beste sikkerhetsgrinder

Vi er verdensmestre i å lage sikkerhetsgrinder som overholder de nyeste sikkerhetsstandardene og som er laget av de beste materialene. Derfor kan du være trygg når du velger fra vårt brede utvalg av sikkerhetsgrinder, som dekker ethvert behov og enhver smak.

Du kan bruke en sikkerhetsgrind overalt i hjemmet på mange forskjellige måter. Uansett hvilken grind du velger, vil den stenge av et område i hjemmet, som f.eks. en dør eller en trapp. Det er svært viktig at du beskytter barnet ditt mot trapper, vedovner, dører og kanskje noen områder i hjemmet som ikke er egnet for barn.

Du kan velge mellom spenngrinder og veggmonterte sikkerhetsgrinder, slik du finner den perfekte grinden som oppfyller dine behov.

Alle sikkerhetsgrinder er laget med en dør som er svært enkel å åpne og lukke for voksne. Det er nemlig viktig at sikkerhetsgrinden ikke blir et irritasjonsmoment, men i stedet en enkel og smart løsning for hele familien i hverdagen.

De fleste sikkerhetsgrinder finnes i både sort og hvitt, så grinden passer inn i flere innredninger. Da blir både sikkerheten og designet på topp.

Alle sikkerhetsgrindene våre er produsert på vår egen fabrikk i Danmark, hvor vi hele tiden tester hvordan vi kan gjøre sikkerhetsgrindene enda mer brukervennlige, miljøvennlige og sikrere.

Akkurat som de andre produktene våre, er alle sikkerhetsgrindene frie for PVC og andre helseskadelige stoffer. Vi er ISO 14001-miljøsertifiserte, som betyr at vi holder ressurssvinnet, energiforbruket og miljøpåvirkningen på et absolutt minimum.

BabyDan og bærekraft

Sikkerhetslåser og barnesikringer er gull verdt

Du skal føle deg trygg i ditt eget hjem, og du skal føle deg trygg på at barnet ditt også er det. Med sikkerhetslåser og barnesikringer fra BabyDan kan du minske risikoen for at barnet ditt blir skadet. Så får du mer ro i sinnet og kan i stedet kose deg sammen med barnet ditt.

Vi har mange forskjellige slags barnesikringer som kan hjelpe deg med å gjøre hjemmet til et trygt sted å leke. Det er viktig at du går gjennom alle rommene i barnehøyde og bruker sikkerhetslåser og barnesikringer på de riktige stedene og på de riktige måtene.

Vi har alt fra hjørnebeskyttere og vinduslåser til skuffe-/skaplåser og dørstoppere. Uansett hvilke du velger, er alle lette å montere og bruke for voksne.

Vi har nettopp lansert en serie av små sikkerhetsprodukter som er laget av biomaterialer og pakket i bionedbrytbare esker. Bærekraft er nemlig utrolig viktig for oss i BabyDan, og derfor mener vi at barnas sikkerhet og miljøvennlige produkter henger uløselig sammen.

Les mer om våre bærekraftige nyheter 

Scandinavian Pet Design

Hvis du har både et barn og en hund i hjemmet, kan det være veldig smart med en hundegrind. Da kan du nemlig passe på både barnet og familiens firbente venn, som ikke alltid forstår hverandres signaler.

Du kan også få stor glede av en hundegrind hvis du ikke har barn. BabyDan produserer hundegrinder under navnet Scandinavian Pet Design, som er et sortiment av sikre hundegrinder av høy kvalitet.

Når det gjelder hunden din, er bare det beste godt nok. Du kan velge mellom spenngrinder og veggmonterte hundegrinder.

Se alle hundegrindene våre

Hundegrinder til alle formål

Du kan gjøre hjemmet ditt sikkert for alle medlemmene i familien med en hundegrind fra Scandinavian Pet Design, produsert av BabyDan.

På den måten kan du skille kjæledyrene i familien fra barna, eller du kan holde hunden ute av f.eks. kjøkkenet eller barnerommet – eller begge deler. En hundegrind er nemlig den beste måten å øke sikkerheten hjemme på når du har hund.

Du kan bruke hundegrinden til å beskytte hunden din mot farer og områder i hjemmet som den ikke må få tilgang til. Grinden er en smart og sikker løsning, fordi det er en synlig grense for hunden, samtidig som den får mulighet til å følge med på trygg avstand.

Familiens firbente venn vil helt sikkert gjerne holde øye med hva familien driver med, selv om den ikke kan bli med. 

Hundegrinder til alle størrelser

Det er mange muligheter med en hundegrind, fordi du kan bruke den på mange forskjellige måter og til mange forskjellige formål. Uansett hvor og hva du bruker hundegrinden til, er det viktig at du vurderer hvor høy grinden skal være. Du kan nemlig velge mellom to høyder.

Hvis du har en mellomstor eller stor hund, anbefaler vi at du velger en hundegrind med høyden 105 cm. Da kan du være trygg på at hunden ikke klarer å hoppe over grinden. Hvis du har en mindre hund, kan du i stedet bruke en hundegrind på 70,5 cm eller 72 cm.

Hos Scandinavian Pet Design finner du mange forskjellige typer hundegrinder, så vi har noe for alle ønsker, behov og hunderaser. Du kan velge mellom en pressmontert hundegrind eller en veggmontert hundegrind.

Med en pressmontert hundegrind slipper du å bore hull i veggen eller dørkarmen under montering. Det er en fordel å velge en spenngrind hvis du ønsker å kunne forlenge den for å kunne dekke et bredt område. Det er også en fordel hvis du vil ha mulighet til å flytte grinden og ta den med på ferie, eller fjerne den når du ikke lenger har behov for grinden.

Finn den perfekte valpegården

I sortimentet til Scandinavian Pet Design finner du de populære Flex-hundegrindene og Flex-valpegårdene. Hvis du har en Flex-hundegrind, kan du lett gjøre den om til en valpegård.

Du kan selvsagt også kjøpe en ferdig valpegård som du kan gjøre om til en sikkerhetsgrind senere, hvis du får bruk for det. Det kan f.eks. være en god ide å ha en valpegård når du har en valp. Da blir det enklere å holde styr på den lille røveren.

Når hunden blir større, kan du gjøre om valpegården til en hundegrind, slik at du kan holde hunden ute av f.eks. kjøkkenet. På den måten kan du dra nytte av Flex-hundegrinden og -valpegården i mange år.

Kun det beste er godt nok til hunden din 

BabyDan står bak Scandinavian Pet Design, og derfor kan du være helt sikker på at alle hundegrindene er utviklet og produsert på en bærekraftig måte.

Vi gir deg de beste mulighetene til å skape et sikkert hjem for både deg, hunden din og resten av familien. Hele produksjonen av hundegrinder foregår i Danmark, så du kan være trygg på at alle grindene er testet i henhold til de nyeste og strengeste sikkerhetsstandardene. 

Bébé-jou

Barnets sikkerhet er like viktig for oss som det er for deg. Derfor er Bébé-jou en del av sortimentet vårt. Alle produkter fra Bébé-jou er utviklet og laget med vekt på sikkerhet og kvalitet.

Du finner en lang rekke produkter fra Bébé-jou Care og Bébé-jou LUMA som sikrer herlige bad, trygge bleieskift og enkel pottetrening for barnet ditt.

Se alle produkter fra Bébé-jou

Bébé-jou produkter er sikre, innovative og av høy kvalitet

Du kan gi barnet ditt en god start på livet med Bébé-jou Care-produkter, som er en del av BabyDans sortiment. Alle produktene er av høy kvalitet og overholder de nyeste sikkerhetsstandardene.

Bébé-jou er en nederlandsk familievirksomhet som siden 1949 har designet og utviklet produkter med vekt på innovasjon, sikkerhet og kvalitet.

Gjør badet og bleieskiftet enklere

Bébé-jou Care og Bébé-jou LUMA er produktserier med tilbehør til bading og stell med barnet ditt. Derfor tilbyr vi flotte kvalitetsprodukter fra Bébé-jou, enten det er til bading og bleieskift, eller om barnet ditt skal begynne med pottetreningen.

I BabyDans nettbutikk finner du flere forskjellige badekar som gjør det enklere å bade barnet ditt. Noen badekar har innebygget termometer, mens andre er lette å feste på et badekarstativ.

Det finnes også kam- og børstesett, manikyrsett og flere forskjellige typer badetermometre som gjør det enklere for deg å gi barnet en god opplevelse i badekaret. Du kan også kjøpe til en badestøtte til nyfødte barn.

I vårt Bébé-jou-sortiment finner du også søte og myke stellemadrasser som gjør bleieskiftet enklere, sikrere og hyggeligere for både deg og barnet ditt.

Enkel pottetrening

Når barnet skal slutte med bleier, kan du bruke en av de mange pottene eller toalettsetene fra Bébé-jou. Du kan også bruke en av de fine skamlene, som gjør det enklere for barnet å nå opp til toalettet. Det gjør pottetreningen sikrere, og barnet vil føle seg trygt.
 

Bébé-jous hjemmeside

DreamSafe

De fleste foreldre vet at når den lille gullklumpen sover godt, så sover du også godt. Derfor er det svært viktig å gi barnet de beste forutsetningene for en god natts søvn. BabyDan har utviklet merket DreamSafe for at barnet skal sove helt trygt.

DreamSafe produserer madrasser, toppmadrasser og strekklakener som gir barnet en sikker, sunn og komfortabel søvn. Derfor er alle produkter fra DreamSafe pustende, beskyttende og svært ergonomiske.

DreamSafe er et svært godt valg til barn i alle aldre, og er særlig et must for barn som er sengevætere, lider av allergier eller som sover veldig urolig.
 

Se alle DreamSafe produkter

Gi barnet ditt sikkerhet, god ergonomi og komfort

Du vil helt sikkert oppleve at du sover roligere og bedre når du vet at barnet ditt sover trygt og godt. Hjelp barnet ditt med å sove sikkert, tørt og ergonomisk med en madrass, toppmadrass og et strekklaken fra DreamSafe, som BabyDan står bak.

DreamSafe-serien består av madrasser med toppmadrass, ekstra toppmadrasser og spesiallagede strekklakener. Vi anbefaler at du bruker både madrass, toppmadrass og strekklaken for å få den beste mulige opplevelsen.

Sammen sikrer de tre produktene nemlig ikke bare en sikker, tørr og hygienisk søvn for barnet ditt, men også veldig god komfort og ergonomi. Du kan også nøye deg med toppmadrassen og strekklakenet hvis barnet ditt allerede har en god madrass.

Vi har et stort utvalg av madrasser fra DreamSafe i forskjellige størrelser, slik at du kan finne en sikker madrass til både bærebagen, barnevognen og sengen.

Toppmadrass og strekklaken som puster

DreamSafe bygger på en unik kombinasjon av sikkerhet, ergonomi og komfort. Derfor puster alle strekklakener og toppmadrasser fra DreamSafe, slik at barnet ditt kan trekke pusten fritt, selv om han eller hun sover med ansiktet ned i madrassen.

Toppmadrassens spesielle teknologi leder svette og andre kroppsvæsker bort fra barnet. Samtidig beskyttes madrassen mot bakterier med et tisselaken, eller et tisseunderlag, i bunnen.

Det øverste materialet i toppmadrassen er svært mykt, så den er deilig og komfortabel å ligge på. Med det pustende DreamSafe-strekklakenet på toppmadrassen er det ingen tvil om at barnet kan trekke pusten sikkert og sove trygt og godt.

Den hygieniske og sikre madrassen

De fleste DreamSafe-madrasser har en påsydd toppmadrass som også fungerer som tisseunderlag.

Madrassen er laget i flere lag med forskjellige typer skum, som sammen gir ergonomisk korrekt støtte og komfort for barnet. Det spesielle trekket med luftkanaler og luftehull sikrer svært god hygiene i madrassen.

Derfor er DreamSafe særlig et must for barnet ditt hvis han eller hun lider av allergier. 

Sikkerheten på topp

DreamSafes vektlegging av sikkerhet kommer særlig til uttrykk i de større madrassene til barnesenger og juniorsenger. Her har madrassene nemlig sikkerhetskanter i ekstra fast skum, noe som hjelper barnet ditt til å holde seg i midten av madrassen.

Kantene forhindrer også barnet ditt fra å vri seg og rulle rundt om natten hvis barnet sover veldig urolig. Ved å hjelpe barnet til å bli liggende i midten av madrassen får barnet sove bedre.

Sikkerhetskantene finnes på madrasser til senger med målene 60 x 120 cm, 70 x 140 cm og 70 x 160 cm, som er standardmålene på barnesenger og juniorsenger.

keyboard_arrow_up