Nyhet: Sikkerhetsprodukter i Cradle to Cradle-emballasje

Ta godt imot den helt nye serien av sikkerhetslåser og andre små sikkerhetsprodukter, som er utviklet med vekt på bærekraft og sikkerhet.

De små nyhetene er nemlig pakket i 100 % bionedbrytbare esker, så du etterlater ikke noen skadelige kjemikalier eller andre uønskede stoffer i miljøet når du kaster esken. På den måten kan du passe godt på både gullklumpen din og den fantastiske jordkloden vår.

Sikkert, grønt og brukervennlig

For oss henger godt design sammen med ansvarlighet for både miljø og mennesker. Vi har sett på muligheten for å bruke fornybare ressurser i både produktet og emballasjen. Vi har utviklet en produktserie med utgangspunkt i bærekraft som foreløpig består av fire produkter.

Det ene produktet, BabyDan Corner Guard hjørnebeskytter, ble nylig lansert som det første sikkerhetsproduktet av biobasert og gjenbrukbart materiale. Produktet er 100 % biobasert og reduserer i den grad bruk av fossilt brensel og utslipp av drivhusgasser.

Ta meg til siste nytt

Sikkerhet skal være sunt

Hos BabyDan tar vi sikkerhet svært alvorlig – og særlig når det gjelder barnas helse. Vi jobber konstant med å redusere mengden kjemikalier i produktene våre og unngå at vi slipper ut farlige stoffer under produksjonen.

Produktene våre er godkjente for bruk med matvarer, og vi bruker ingen skadelige kjemikalier. Det betyr at barnet ditt kan sutte og bite i produktene uten å bli utsatt for noen helseskadelige stoffer. Vi vet at barn sutter og biter i det meste for å lære og utvikle seg. Derfor er det svært viktig for oss i BabyDan at barn får lære og utvikle seg, uten at du som forelder skal være redd for barnets helse og sikkerhet. For å unngå hormonforstyrrende og kreftfremkallende stoffer, er alle sikkerhetsproduktene testet og godkjent for å være frie for bisfenol A, ftalater og PVC.

 

Pakket i verdens mest miljøvennlige esker

BabyDans små sikkerhetsprodukter er pakket i Cradle to Cradle-sertifiserte esker som er 100 % bionedbrytbare og 100 % gjenbrukbare.

I vanlige trykksaker består opptil 25 % av emballasjen av lim, farger og lignende som ikke kan gjenbrukes. Det står i klar kontrast til de Cradle to Cradle-sertifiserte eskene våre, som overholder de strengeste kravene til både produkt og prosesser.

Hvis du graver ned esken i jorden, blir den faktisk oppløst innen 7–8 uker. Også installasjonsveiledningene er trykt på Cradle to Cradle-sertifisert papir, og de er helt frie for skadelige stoffer, akkurat som esken. Alt inngår i naturens kretsløp etter bruk. Ingenting går til spille, alt er en ressurs. Det synes vi er sikkerhet og bærekraft på høyeste nivå.

Lær mer om Cradle to Cradle

BabyDan Supreme – så har du alt du trenger

De fleste førstegangsforeldre (og annengangsforeldre, tredjegangsforeldre osv.) er ikke oppmerksomme på alle farene som oppstår for barn i hjemmet.

Vi har satt sammen et nytt startsett basert på kunnskapen vår om de vanligste ulykkene i private hjem: BabyDan Supreme (link). BabyDan Supreme er et startsett som skal gjøre det så lett som mulig å få en sikker start på familielivet.

BabyDan Supreme består av åtte av våre aller beste små sikkerhetsprodukter, som er utvalgt for å gi familier med små barn et allsidig sett. Settet inkluderer BabyDan vindussikring, som er testet og godkjent, og en Anti-tip-sikring, som forhindrer møbler fra å velte.

Multilåsen sikrer skuffer, dører, vaskemaskinen, mikrobølgeovnen og til og med toaletter. Også BabyDans første biobaserte produkt som er produsert i Danmark, er inkludert. Akkurat som de andre små sikkerhetsproduktene, får du startsettet som 100 % bionedbrytbart og Cradle to Cradle-sertifisert.

Produksjonen av papir, papp, blekk, lim og lignende er helt uten skadelige kjemikalier og tungmetaller. Vi har også bare brukt tre fra bærekraftige FSC-skoger.

Uansett om esken gjenbrukes gjennom det etablerte papirinnsamlingssystemet eller går tilbake i naturens syklus som kompost, etterlater den 0 % skadelig avfall.

Kjøp BabyDan Supreme her

La oss skape et sikkert hjem for de små

Sikringer til hjemmet kommer ofte lang ned på listen når du skal kjøpe inn til det nye familiemedlemmet. Faktum er at det skjer flere ulykker som involverer små barn i hjemmet enn noen andre steder. Men heldigvis er mange ulykkene lette å unngå.

Vi håper at lanseringen av de nye miljøvennlige sikkerhetsproduktene kan spre bevisstheten om de farlige situasjonene som kan oppstå for små barn i sitt eget hjem, hos besteforeldre og i andre hjem.

Lær mer om vårt arbeid med bærekraft

keyboard_arrow_up