Vi selger ikke til privatkunder. I stedet henviser vi til våre forhandlere.

Sikker ferie med barn

Skal den lille gullklumpen din være med på ferie? Det er mye å ta hensyn til når du skal på ferie med barnet ditt. Derfor har vi samlet noen av våre beste råd til en sikker familieferie her.

Uansett om det er første gang du skal på ferie med småbarn eller om du har gjort det mange ganger før, er man alltid bekymret for hvordan man skal gjøre ferien så sikker og god som mulig for hele familien. Her får du et tips til hva du kan gjøre.

1. Kast deg ut i det!

Det kan være overveldende å ha med barnet sitt på ferie. Det er mye lettere å passe på barnet sitt hjemme i velkjente og barnesikre omgivelser. Men med god forberedelse og riktig utstyr, vil nok hele familien komme seg trygt og godt gjennom ferien. Og husk: Ferien er jo bare for en liten periode, så dere skal nok klare det.

2. Sikkerhet på kjøreturen

Det er viktig at kjøreturen er sikker for hele familien. Et godt barnesete er selvsagt svært viktig for de yngste. Du kan bruke veiledningen fra Trygg trafikk for å finne det rette barnesetet

Det er også viktig at barnet ditt ikke blir overopphetet på kjøreturen. Det kan du forhindre med solskjermer i bilrutene, slik at barnet ikke får den varme solen i ansiktet. Det gjør turen mer behagelig for både barnet ditt og deg.

Solskjermer 

3. Sørg for underholdning til køreturen

Det kan bli en lang tur hvis ikke ungene har noe å underholde seg med i bilen. Det er flere ting du kan gjøre for å gjøre turen morsom og sikker.

Du kan for eksempel bruke en Bakseteorganisator by BabyDan eller Tablet-cover by BabyDan, slik at barna har leker, malebøker og iPad-en tilgjengelig når de kjeder seg. Med en organisator eller tablet-cover er sakene til barna sikkert montert i bilen, slik at tingene ikke flyter rundt i baksetet. Det er også lommer til drikkeflasker og snacks, noe som er ganske greit å ha klart til de små.

Det kan også være en god ide å planlegge små overraskelser eller leker på forhånd hvis barna begynner å bli utålmodige.

Se tilbehør til bilen

4. Husk reisesengen

Det kan være vanskelig å finne en sikker seng til barnet ditt når dere har reist hjemmefra. Barnet kan også ha vanskelig for å finne roen hvis han eller hun må sove i en fremmed seng. Derfor kan en reiseseng være en supergod og sikker løsning.

Med en reiseseng har barnet en sikker seng som er enkel å ta med på farten. Det er lett å slå den ut og brette den sammen igjen når dere ikke skal bruke den. Den tar ikke mye plass når den er brettet sammen, så den er enkel å ha med i bilen eller på flyet.

La barnet ditt sove i den et par ganger før ferien, slik at han eller hun blir helt trygg på den. Så er det større sjanse for at alle sammen får en god natts søvn.

Husk også et insektnett til reisesengen, slik at den lille gullklumpen ikke blir plaget av insekter og får myggstikk. Insektnett til reisesengen.

Reiseseng by BabyDan 

5. Tilbehør til klappvogn og barnevogn

En klappvogn eller barnevogn er supersmart å ha med på ferien. Så blir det enkelt for barnet å bli med på turer og ta en middagslur uten at du trenger å sitte på et eget rom med barnet.

Det er en svært god ide å kjøpe tilbehør til klappvognen eller barnevognen for å gjøre det enda sikrere og mer komfortabelt for barnet i vognen.

Et insektnett er uunnværlig om sommeren for å sikre at barnet ikke blir forstyrret av insekter under middagsluren. Det er også lurt å bruke en solskjerm til barnevognen eller en parasoll til klappvognen, slik at barnet ikke får solen i øynene og blir overopphetet.

Se tilbehør til barnevogn og klappvogn 

 

6. Slapp av og nyt det

Husk at dere er på ferie, så slapp av og nyt det. Det er en unik mulighet til å få kvalitetstid sammen som familie, og hvis du er godt forberedt, blir det nok en sikker og flott ferie for hele familien.

keyboard_arrow_up