Nyhet: Ammeinnlegg by BabyDan

Slipp melkeflekker på klærne

Kjenner du deg igjen? Mellom ammingene kommer det av og til mørke skjolder av melk på klærne dine.

Med det nye ammeinnlegget vårt slipper du melkeflekker på klærne.

De er svært absorberende, supertynne og behagelige mot huden. Du kan få dem i sort og hvitt, slik at du har til både lyse og mørke BH-er.

Video: time lapse

Her kan du se hvor mye et ammeinnlegg kan suge. 

Som du kan se i videoen, har vi testet med 2 dl vann uten problemer.

I videoen kan du også se hvordan den absorberende kjernen i ammeinnlegget suger til seg fukt og at stoffet inn mot huden din holder seg tørt.

Se ammeinnlegg

Gjør pausene mellom amming mer behagelig for mor

Det skal være enkelt og behagelig å amme. Derfor har vi utviklet våre helt egne ammeinnlegg som gjør pausene mellom ammingene enklere for mor.

Ammeinnleggene har en ultraabsorberende kjerne som suger til seg melken lynraskt og sørger for at melken ikke kommer på klærne. De føles tørre og ikke våte mot huden.

På den måten holder de huden din tørr. Samtidig er de myke og pustende, slik at de føles skånsomme mot huden din. Det er særlig viktig hvis du lider av brystbetennelse.

Ammeinnleggene er svært tynne, så de er nesten helt usynlige, selv under tettsittende tøy. De krøller seg heller ikke, så de er enkle og behagelige å bruke.

Du kan velge mellom hvite og sorte ammeinnlegg. Så har du ammeinnlegg til både de lyse og de mørke BH-ene dine. Det er 24 ammeinnlegg i hver eske.

5 beskyttelseslag – 1 bekymring mindre

Ammeinnleggene er så absorberende, fordi de er oppbygd av fem beskyttelseslag.

Det første laget er en myk flate dekket av sekskantede små figurer. Det er det mønsteret du ser i videoen øverst på siden når ammeinnlegget har sugd til seg væsken.

Den ekstra absorberende kjernen ligger mellom to lag silkepapir, som sammen gir ammeinnlegget den enormt høye sugeevnen.

Det laget som ligger inn mot huden din, er laget av en pustende polyetylenfilm. Det sikrer at huden kan puste, og at huden din ikke blir fuktig.

 

keyboard_arrow_up