Blogg

Blogindlæg

Her finder du et overblik over alle vores blogindlæg. Med vores blogindlæg kan du blive klogere på vores produkter, hvordan du kan børnesikre dit hjem og meget, meget mere. God læselyst!

Babynest – Alt du bør vite

15 apr 2021

Det finnes så mye forskjellig babyutstyr at det kan være som en jungel for foreldre å orientere seg i hva man egentlig trenger og ikke minst når man trenger det gjeldende babyutstyret.

Les mer

Slik velger du hundegrind

31 aug 2020

Vil du skille barnet fra hunden din, eller er det rom som hunden din ikke får være på? Det fikser du enkelt med en hundegrind. Du kan også bruke en hundegrind til å gi hunden sitt eget område hvor den får ro. Lær mer om hvordan du velger riktig hundegrind.

Les mer

Nyhet: Ammeinnlegg by BabyDan

18 aug 2020

Aldri mer melkeflekker på klærne med vårt nye ammeinnlegg! De er svært absorberende, supertynne og behagelige mot huden. Du kan få dem i sort og hvitt, slik at du har til både lyse og mørke BH-er.

Les mer

Tilbehør til sikkerhetsgrind

13 aug 2020

Med tilbehør til sikkerhetsgrinden kan du tilpasse grinden til akkurat ditt hjem. Bruk tilbehør for å montere grinden på en trapp, baluster eller stolpe. Du kan også bruke tilbehør som gjør det mulig å flytte den veggmonterte sikkerhetsgrinden. Lær mer om alle mulighetene her.

Les mer

Sikkerhetsgrind som romdeler

11 aug 2020

Vil du kunne avskjerme barnet ditt fra et område i hjemmet, som for eksempel i stuen eller på kjøkkenet? Du kan velge en sikkerhetsgrind som kan brukes som romdeler. Da kan du enkelt lage et barnesikkert område i rommet, og samtidig gjøre det lett for de voksne å bruke hele rommet.

Les mer

Hvordan forlenger man en sikkerhetsgrind?

06 aug 2020

Skal du bruke sikkerhetsgrinden et annet sted i hjemmet, eller skal dere flytte? Da har du kanskje behov for å forlenge sikkerhetsgrinden. Det er selvsagt mulig. Les her og lær hvordan.

Les mer

Sikkerhetsgrind til bunnen av trappen

30 jul 2020

Har barnet ditt begynt å krabbe rundt på egen hånd? Da er det på tide å barnesikre trappen. Lær mer om hvordan du finner den rette sikkerhetsgrinden til bunnen av trappen.

Les mer

Sikkerhetsgrind til toppen av trappen

30 jul 2020

Leter du etter en sikkerhetsgrind til toppen av trappen? Her kan du lære mer om hvordan du velger den riktige sikkerhetsgrinden, slik at du kan passe godt på barnet ditt.

Les mer

Sikkerhetsgrind til dør

28 jul 2020

Vurderer du å bruke en sikkerhetsgrind i en av dørene hjemme? Her kan du lese mer om hvorfor det er viktig å velge riktig, og hvilke andre ting du bør være oppmerksom på.

 

Les mer

Hva slags sikkerhetsgrinder finnes?

23 jul 2020

Hvilke typer sikkerhetsgrinder finnes, og hva er egentlig fordelene og ulempene for hver type? Få svaret her, og les veiledningen til hvilken type grind som passer best for deg

Les mer

Slik velger du sikkerhetsgrind

10 jul 2020

Leter du etter en sikkerhetsgrind, men har mistet oversikten? Fortvil ikke, her får du en veiledning til hvordan du finner den perfekte sikkerhetsgrinden for deg og dine behov.

Les mer

Sikker ferie med barn

24 jun 2020

Skal den lille gullklumpen din være med på ferie? Det er mye å ta hensyn til når du skal på ferie med barnet ditt. Derfor har vi samlet noen av våre beste råd til en sikker familieferie her.

Les mer

Angel: 3 møbler i 1

19 jun 2020

Skal du på ferie med barnet ditt eller har du lite plass hjemme? Da er Angel-settet helt ideelt for deg, for her får du tre møbler i ett produkt som er enkelt å legge sammen. Les mer om hvordan du får mest ut av Angel.

Les mer

Slik barnesikrer du hjemmet

25 mai 2020

Det kan virke som en enorm oppgave å barnesikre hjemmet. Hvor er det viktig å bruke sikkerhetsprodukter, og når skal man begynne å bruke dem? Vi veileder deg gjennom jungelen av barnesikringer.

Les mer

Nyhet: Potte med skyllelyd

21 mai 2020

Gjør pottetreningen gøy med vår nyhet! Potten ligner og høres ut som et voksentoalett og gjør pottetreningen til en trygg, morsom og sikker opplevelse for både deg og barnet ditt.

Les mer

Nyhet: Sikkerhetsprodukter i Cradle to Cradle-emballasje

18 mai 2020

Ta godt imot den helt nye serien av sikkerhetslåser og andre små sikkerhetsprodukter, som er utviklet med vekt på bærekraft og sikkerhet. De små nyhetene er nemlig pakket i 100 % bionedbrytbare esker, så du etterlater ikke noen skadelige kjemikalier eller andre uønskede stoffer i miljøet når du kaster esken. På den måten kan du passe godt på både gullklumpen din og den fantastiske jordkloden vår.

Les mer
keyboard_arrow_up