Tilbehør til sikkerhetsgrind

Tilbehør til alle behov

Du kan finne tilbehør til sikkerhetsgrinden som gjør det mulig å montere den i selv de mest krevende åpningene.

Bruk tilbehør for å montere grinden på en trapp, baluster eller stolpe. Du kan også bruke tilbehør som gjør det mulig å flytte den veggmonterte sikkerhetsgrinden. Eller du kan bruke tilbehør til å forlenge og forkorte grinden.

Les mer om tilbehøret og de forskjellige mulighetene nedenfor.

Trappeadapter

Vil du montere sikkerhetsgrinden din mellom en vegg og en rund eller firkantet baluster? Da kan du bruke en BabyDan trappeadapter. Den har en flat overflate, slik at du kan montere grinden uten å ødelegge gelenderet og uten å bore i balusteren.

Du kan bruke trappeadapteren til både spenngrinder og veggmonterte sikkerhetsgrinder. Trappeadapteren passer også til de fleste typer trapper.

Tips: Bruk Onbox-appen for ekstra hjelp når du skal montere trappeadapteren.

BabyDan trappeadapter

 

Y-adapter

Vil du montere sikkerhetsgrinden på en baluster eller stolpe? Da er BabyDan Y-adapteren løsningen for deg. Den gjør det nemlig mulig for deg å montere sikkerhetsgrinden på en rund overflate uten å bore hull.

Beslaget er belagt med gummi, så den etterlater ikke skrammer på balusteren eller stolpen.

Hvis du har en BabyDan Maja- eller BabyDan LISE-sikkerhetsgrind, bør du merke deg at du ikke kan montere Y-adapteren på samme side som håndtaket til grinden.

Tips: Y-adapteren kommer i en 100 % bionedbrytbar eske som er Cradle to Cradle-sertifisert. Det vil si at emballasjen brytes ned naturlig og ikke etterlater noen spor når den kastes. Du kan lese mer om Cradle to Cradle her

BabyDan Y-adapter 

BabyDan veggbeslag

Vil du flytte den veggmonterte BabyDan OLAF- eller BabyDan Flex-sikkerhetsgrinden fra et sted til et annet? Det kan du med BabyDan veggbeslag. De monteres i veggen med skruer, og så kan du fritt klikke sikkerhetsgrinden av og på beslagene så ofte du vil – beslagene blir sittende på veggen når du flytter grinden.

Det er en god ide å ha veggbeslag der du vil bruke sikkerhetsgrinden. Du kan for eksempel ha veggbeslag hjemme og på hytta, så du kan bruke grinden både hjemme og på ferie.

Veggbeslagene passer til alle BabyDan OLAF- og BabyDan Flex-sikkerhetsgrinder samt alle mellomstore og store forlengerseksjoner med eller uten dør. De finnes i hvitt og i sort, så de passer de aller fleste sikkerhetsgrinder fra BabyDan.

Tips: Du kan også bruke veggbeslagene for å omdanne BabyDan lekegrind til en sikkerhetsgrind. 

Forlengere – gjør sikkerhetsgrinden lenger

Vil du forlenge sikkerhetsgrinden din? Ingen problem! Du kan bruke forlengere til sikkerhetsgrinden, slik at den passer akkurat den åpningen som skal dekkes.

Det kan være smart hvis du skal bruke sikkerhetsgrinden på et nytt sted, hvis dere for eksempel skal flytte.

Merk at ikke alle sikkerhetsgrindene kan forlenges, og ikke alle forlengere passer til alle typer sikkerhetsgrinder. Lær mer om hvordan du kan forlenge sikkerhetsgrinden din her.

Se alle forlengere 

Reduce A Gate – Gjør sikkerhetsgrinden kortere

Vil du forkorte spenngrinden din? Da kan du bruke Reduce A Gate-settet. Med settet kan du forkorte sikkerhetsgrinden uansett hva slags spenngrind du har. Du kan finne settet i en stor og i en liten versjon

Se Reduce A Gate

Fotplater

Vil du unngå å støte tærne i bunnrammen på spenngrinden? Monter fotplater, så kan du beskytte familiens føtter og tær. Det er enkelt å montere fotplatene, og du kan selvsagt fjerne dem hvis du har behov for det.

BabyDan fotplater  

keyboard_arrow_up