Sikkerhetsgrind som romdeler

Del opp et rom med en sikkerhetsgrind

En sikkerhetsgrind er en svært god hjelp for å gjøre hjemmet sikkert for barnet når han eller hun begynner å krype rundt på egen hånd. Noen sikkerhetsgrinder kan du bruke som romdelere for å avskjerme barnet fra områder i hjemmet.

Det kan f.eks. være smart hvis du vil avskjerme en del av kjøkkenet, stuen eller gangen. Så kan barnet være i den barnesikrede delen, mens du lett kan bevege deg frem og tilbake gjennom sikkerhetsgrinden etter behov.

Les mer og lær mer om hvilke sikkerhetsgrinder du kan bruke som romdelere og hvordan.

Hvilke sikkerhetsgrinder kan brukes som romdelere?

Når du vil bruke en sikkerhetsgrind som romdeler, må du bruke en veggmontert sikkerhetsgrind. Det er fordi de veggmonterte sikkerhetsgrindene kan forlenges og dekke et bredt område. Det kan ikke en spenngrind, fordi presset ikke er sterkt nok når grinden skal dekke en lengre strekning.

Alle BabyDan Flex- og BabyDan OLAF-sikkerhetsgrinder er perfekte som romdelere. Du kan kjøpe dem i forskjellige lengder, og du kan kjøpe ekstra forlengere og forlenge grindene så mye du vil. Sikkerhetsgrindene og forlengerne er svært fleksible og kan vinkles for å passe akkurat dine behov. Dermed er det uendelig mange måter å bruke grindene på, så du finner helt sikkert en grind som egner seg som romdeler hjemme hos deg.

Se alle BabyDan OLAF- og BabyDan Flex-sikkerhetsgrinder 

Hvorfor bruke en sikkerhetsgrind som romdeler?

Med en sikkerhetsgrind som romdeler kan du skape barnesikre områder, samtidig som dere kan se og høre hverandre – uansett hvilken side av grinden dere er på.

Hvis du har et åpent kjøkkenallrom, kan det være en god ide å avskjerme barnet ditt fra selve kjøkkenet. Så du kan lage mat uten å måtte bekymre deg for hvor barnet ditt er og hvilke kjøkkenskap han eller hun er i gang med at tømme. Samtidig blir det lettere å holde øye med barnet ditt på den andre siden av grinden.

Det kan også være en fordel å ha en sikkerhetsgrind som romdeler i stuen. Da blir det enklere å holde den lille røveren borte fra reolene og skapene i stuen, hvor det kan være mange spennende ting for nysgjerrige barnefingre.

Du kan også bruke en sikkerhetsgrind som romdeler foran gangen. Da blir det lettere å holde barnet ditt på sikker avstand fra hoveddøren eller gangen, hvor det kan være mye som ikke er ment for små barn. Det er for eksempel ikke så morsomt hvis barnet får tak i de skitne skoene dine.

keyboard_arrow_up