Vi selger ikke til privatkunder. I stedet henviser vi til våre forhandlere.

Sikkerhetgrind til bunnen av trappen

Barnesikring ved bunnen av trappen

Trapper er ikke for små barn, og derfor er det svært viktig at du passer på at barnet ditt ikke får tilgang til trappen.

Du kan bruke en sikkerhetsgrind for å barnesikre trappen og forhindre ulykker, som for eksempel at barnet faller ned trappen. Med en sikkerhetsgrind får voksne enkel tilgang til trappen, mens de små holdes på sikker avstand.

Her får du en veiledning til hvordan du velger den rette sikkerhetsgrinden til bunnen av trappen.

Hvorfor er det viktig med en sikkerhetsgrind ved bunnen av trappen?

Hvis dere har en trapp hjemme, er det svært viktig å sikre at barnet ikke får tilgang til trappen og risikerer å slå seg. Derfor er det viktig å montere en sikkerhetsgrind ved bunnen av trappen, slik at du forhindrer potensielle fallulykker.

Du kan bruke en sikkerhetsgrind til stort sett alle slags trapper, uansett hvor bred eller smal den er. Har trappen runde balustre eller vil du ikke bore hull i dem? Ingen problem! Du kan montere en sikkerhetsgrind på balustre ved å bruke BabyDan trappeadapter.

Se alle grinder til bunnen av trappen 

 

Sikkerhet hele veien rundt

Alle BabyDan sikkerhetsgrinder er helt frie for helseskadelige stoffer. Så uansett hvilken sikkerhetsgrind du velger, kan du være helt trygg på valget ditt.

Alle sikkerhetsgrindene våre er faktisk så sikre at barnet ditt kan sutte på dem uten å få kjemikalier og andre uønskede stoffer i kroppen..

Om BabyDan

 

Hvilke typer sikkerhetsgrinder kan man bruke?

Du kan bruke både spenngrinder og veggmonterte sikkerhetsgrinder i bunnen av trappen. Begge er like sikre, så valget avhenger av hvilken type sikkerhetsgrind du foretrekker.

En spenngrind kan være et opplagt valg hvis du for eksempel leier boligen din. Da unngår du nemlig å bore hull i balustre eller veggen. Hvis det ikke er problemer med å bore hull i balustre eller veggen, kan en veggmontert sikkerhetsgrind være en god løsning.

Du må huske å velge en sikkerhetsgrind som er beregnet for bruk ved bunnen av trappen. Det er nemlig forskjell på om en sikkerhetsgrind skal monteres i en dør, ved toppen av trappen, ved bunnen av trappen, rundt en vedovn eller gjennom et rom som en romdeler. Når du velger en sikkerhetsgrind som er laget spesifikt for formålet, oppnår du størst mulig sikkerhet for barnet ditt.

Lær mer om de to typene av sikkerhetsgrinder

Husk toppen av trappen!

Husk også å montere en sikkerhetsgrind ved toppen av trappen. Da blir barnet helt avskjermet fra trappen, og hele trappen er barnesikret.

Når du skal velge en sikkerhetsgrind til toppen av trappen, anbefaler vi at du velger en veggmontert sikkerhetsgrind.

Lær mer om sikkerhetsgrinder til toppen av trappen

Husk å måle!

Du må alltid huske å måle åpningen (det vi kaller «åpningsmålet») som grinden skal dekke, før du velger sikkerhetsgrind. Da kan du være helt sikker på at den passer. Det sikrer også at du kan montere grinden på riktig måte, slik at barnet ditt er så trygt som mulig.

Når du skal montere en sikkerhetsgrind ved toppen av trappen, må du måle avstanden mellom veggene eller balustrene.

Hvis du ikke kan bore hull i trappens balustre, kan du bruke BabyDan trappeadapter. Så kan du raskt og enkelt montere sikkerhetsgrinden uten å måtte lage hull i balustrene.

Gjør monteringen lett som en lek med Onbox

Når du monterer sikkerhetsgrinden, er det enormt viktig at du følger veiledningen. Da kan du være sikker på at grinden monteres riktig og oppfyller sikkerhetsstandardene. Samtidig unngår du at det oppstår en potensielt farlig situasjon.

Vi synes at det skal være så lett som overhodet mulig å montere sikkerhetsgrinden din riktig. Derfor har vi utviklet vår egen Onbox-app. Den har trinn-for-trinn-videoer som veileder deg gjennom monteringen. Du kan laste ned Onbox gratis i App Store og Google Play.

Les mer om Onbox

keyboard_arrow_up