Vi selger ikke til privatkunder. I stedet henviser vi til våre forhandlere.

Sikkerhetsgrind til toppen av trappen

Barnesikring ved toppen av trappen

Trapper er ikke for barn, og derfor er det svært viktig at barnet ditt ikke får tilgang til trappen. Toppen av trappen er særlig farlig, fordi barnet kan falle ned.

Men med en sikkerhetsgrind kan du barnesikre trappen og forhindre ulykker. Da får voksne enkel tilgang til trappen, mens de små holdes på sikker avstand.

Les mer her og få en veiledning til hvordan du velger den riktige sikkerhetsgrinden til toppen av trappen.

Se alle grinder til toppen av trappen 

Hvorfor er det viktig med en sikkerhetsgrind ved toppen av trappen?

Hvis dere har en trapp hjemme, er det svært viktig å sikre at barnet ikke får tilgang til trappen og risikerer å slå seg. Derfor er det viktig å montere en sikkerhetsgrind ved toppen av trappen, slik at du forhindrer potensielle fallulykker.

Du kan bruke en sikkerhetsgrind til stort sett alle slags trapper, uansett hvor bred eller smal den er. Hvis trappen har runde balustre, kan du også montere en sikkerhetsgrind ved å bruke BabyDan trappeadapter.

 

Sikkerhet hele veien rundt

Du kan være helt trygg på at BabyDans sikkerhetsgrinder ikke inneholder noen former for helseskadelige stoffer.

Alle BabyDans sikkerhetsgrinder er faktisk så sikre at barnet ditt kan sutte på dem uten å få kjemikalier og andre uønskede stoffer i kroppen.

Om BabyDan

 

Hvilken type sikkerhetsgrind kan du bruke?

Vi anbefaler at du bruker en veggmontert sikkerhetsgrind ved toppen av trappen.

Spenngrinder er godkjent av internasjonale testinstitutter til bruk ved toppen av trappen, men for å oppnå best mulig sikkerhet for barnet ditt anbefaler BabyDan en veggmontert sikkerhetsgrind. De skrus nemlig fast i veggen eller balustrene, mens spenngrinder monteres i spenn mellom veggene eller balustrene.

Du må også huske å velge en sikkerhetsgrind som er beregnet for bruk ved toppen av trappen. Det er nemlig forskjell på om en sikkerhetsgrind skal monteres i en dør, ved toppen av trappen, ved bunnen av trappen, rundt en vedovn eller gjennom et rom som en romdeler. Når du velger en sikkerhetsgrind som er laget spesifikt for formålet, oppnår du størst mulig sikkerhet for barnet ditt.

Lær mer om de to typene av sikkerhetsgrinder 

 

Husk bunnen av trappen!

Husk også å montere en sikkerhetsgrind ved bunnen av trappen, slik at barnet ditt ikke får tilgang til trappen nedenfra. Da blir barnet ditt helt avskjermet fra trappen, slik at hele trappen er barnesikret. Her kan du bruke både spenngrinder og veggmonterte grinder.

Lær mer om sikkerhetsgrinder til bunnen av trappen 

Husk å måle!

Du må alltid huske å måle åpningen (det vi kaller «åpningsmålet») som grinden skal dekke, før du velger sikkerhetsgrind. Da kan du være helt sikker på at den passer. Det sikrer også at du kan montere grinden på riktig måte, slik at barnet ditt er så trygt som mulig.

Når du skal montere en sikkerhetsgrind ved toppen av trappen, må du måle avstanden mellom veggene eller balustrene.

Hvis du ikke kan bore hull i trappens balustre, kan du bruke BabyDan trappeadapter. Så kan du raskt og enkelt montere sikkerhetsgrinden uten å måtte lage hull i balustrene.

Gjør monteringen lett som en lek med Onbox

Når du monterer sikkerhetsgrinden, er det veldig viktig at du følger veiledningen. Da kan du være sikker på at grinden oppfyller sikkerhetsstandardene. Samtidig unngår du at det oppstår en potensielt farlig situasjon.

Vi vil gjøre det så lett som overhodet mulig for deg å montere sikkerhetsgrinden din riktig. Derfor har vi utviklet vår egen Onbox-app. Den har trinn-for-trinn-videoer som veileder deg gjennom monteringen. Du kan laste ned Onbox gratis i App Store og Google Play.

Les mer om Onbox

keyboard_arrow_up