Vi selger ikke til privatkunder. I stedet henviser vi til våre forhandlere.

Babynest – Alt du bør vite

Det finnes så mye forskjellig babyutstyr at det kan være som en jungel for foreldre å orientere seg i hva man egentlig trenger og ikke minst når man trenger det gjeldende babyutstyret.

Skal man velge svingvuggebabynestleketeppesengekant, eller trenger man kanskje alt på en gang? Ja, for det er jo viktig at man ikke har for lite utstyr 😉

Hva bruker man et babynest til?

Et babynest kan være lurt å velge for å få barnet til å føle seg trygt, da det smyger seg rundt barnet og gir den samme lune tryggheten som i mors mage. Babynestet kan brukes fra barnet er nyfødt og frem til det er ca. 6 måneder. Helt avhengig av barnets størrelse selvfølgelig 😊.

Det er også fint å bruke for å gjøre barnets seng eller barnevogn litt mindre mens barnet er helt lite. I tillegg kan det brukes til å ligge under blant annet et aktivitetsstativ, i lekegrinden osv, mulighetene er mange. Det er bare fantasien som setter grenser for hvor du kan bruke et babynest. Det er ikke beregnet til å brukes i mors og fars seng eller til å bære barnet rundt i.

Babynestet gir deg mulighet til å legge fra deg barnet uten at du trenger å være bekymret for at barnet skal rulle ned på gulvet. Kanten rundt nestet sikrer at barnet blir der det skal være, i tillegg til at den myke madrassen er med på å sørge for god komfort for den lille. Barnet må aldri etterlates i babynestet uten tilsyn.

Babynestet kan brukes fleksibelt i hele hjemmet, noe som gjør at du kan ta det med overalt. Det gir dere som foreldre en sikkerhet om at barnet alltid kan føle seg trygt, uansett hvor dere er. I tillegg beskytter kanten på babynestet også barnet mot trekk, slik at den lille ikke blir så fort forkjølet.

Rengjøring av babynest

Hvis uhellet skulle være ute, trenger du ikke å bekymre deg. De fleste nest kan vaskes på 40 grader. De kan imidlertid ikke tørkes i tørketrommel, da det kan være risiko for at det krymper. Det anbefales dog ikke at selve madrassen vaskes i vaskemaskin. Hvis det har kommet noe på madrassen som du vil fjerne, er det alltid lurt å bruke en fuktig klut med litt såpe og vaske/gni inntil flekken er borte. Legg deretter madrassen til tørk f.eks. ute på terrassen.

 

Hvorfor et babynest?

Et babynest er fantastisk fordi:

  • Det er enkelt å rengjøre
  • Det skaper trygghet hos barnet
  • Det har mange bruksmuligheter
  • Det er mindre risiko for at barnet ruller ut på gulvet
  • Det er med på å skape større fleksibilitet for mor og far
  • Det er perfekt å ha med når man skal steder, fordi det vil være et kjent og trygt sted for barnet å være. Det er derfor enkelt å ha med på ferie, helgeturer, til besteforeldre m.m.

Vårt utvalg av babynest

Folkehelseinstituttet anbefaler at barn legges til å sove på ryggen, og at man sørger for at barn ikke har det for varmt når de sover. Men virkeligheten er jo at barn beveger seg i søvne, og derfor også noen ganger havner et helt annet sted og i en helt annen posisjon enn man la dem. Og kanskje ikke alltid på ryggen. Derfor er det mange som sverger til pustende nest og vugge-/sengekanter.

Vårt DreamSafe pustende cuddle nest er laget i et 3D-mønster med store lufthull, noe som sikrer at den lille får puste selv om ansiktet ved et uhell skulle komme til å ligge ned mot madrassen eller inn mot sidene. Den har dessuten et fastsydd og pustende laken, så sikkerheten er i høysetet. Svette, urin og gulp siver inn i materialet, slik at det kommer bort fra den lille. En av de store fordelene er at det har et innebygd tisseunderlag. Det sikrer at diverse væsker ikke ødelegger madrassen.

Pustende cuddle nest by BabyDan er produsert i et pustende materiale, noe som gjør at du som foreldre ikke trenger å være bekymret hvis den lille plutselig skulle legge seg med hodet inne mot en av sidene. Babynestet har også en behagelig skummadrass som er med på å sikre god komfort for barnet.

Cuddle Nest by BabyDan fås i flere forskjellige farger. Hvis du for eksempel har fått en liten prinsesse, kan du få babynest i rosa, eller hvis du har fått en liten prins, finnes det også i blått. Hvis du heller vil ha en litt mer nøytral farge, fås det også i grått. Det finnes altså noe for enhver smak. Babynestet har en behagelig myk madrass, slik at barnet ligger komfortabelt i nestet. Det er mulig å fjerne madrassen fra babynestet. Bunnen er av 100 % bomull og har en vanntett membran i stil med pustende friluftsklær.

 

keyboard_arrow_up