Vi selger ikke til privatkunder. I stedet henviser vi til våre forhandlere.

Nyhet: Potte med skyllelyd

Er pottetreningen en utfordring for barnet ditt? Lek bort bleien med vår nye potte, som gjør det enklere og morsommere å gå fra bleie til toalett. Det er nemlig et toalett i barnehøyde, slik at det blir trygt og morsomt for barnet ditt å lære seg å gå på do.

Er pottetreningen en utfordring for barnet ditt? Lek bort bleien med vår nye potte, som gjør det enklere og morsommere å gå fra bleie til toalett. Det er nemlig et toalett i barnehøyde, slik at det blir trygt og morsomt for barnet ditt å lære seg å gå på do.

 

Gjør pottetreningen morsom og sikker

Pottetrening skal være morsomt, slik at barnet får lyst til å kaste bleien. Med vår nye potte kan du gjøre pottetreningen lett som en lek.

Potten både ligner og høres ut som et ordentlig voksentoalett med skyllelyd og plass til toalettpapir på baksiden. Potten har også et toalettlokk som barnet kan slå opp og ned. Det gir barnet en følelse av å gå på et voksentoalett, akkurat som mor og far.

På den måten blir pottetreningen både morsom og lærerik. Pottens separate skål gjør den enkel for deg å tømme og rengjøre etter bruk.

Derfor er potten svært hygienisk og rengjøringsvennlig. Den sklisikre bunnen i potten gir barnet en tryggere opplevelse, fordi potten ikke sklir bort under barnet. Husk å kjøpe to AAA+-batterier. De medfølger ikke.

Se potten her

«Med BabyDans lille toalett med potte har pottetreningen med datteren vår blitt mye lettere. Gry synes det er kult å sitte på potten, fordi den ligner et voksentoalett og gir følelsen av å kunne skylle ned. Det har gjort det til en lek å øve på pottetreningen med Gry. Skrittet over til det store toalettet har vært en enkel overgang, og det har skjedd fort. Gry har ikke hatt noe problem med å relatere det til potten, og hun har hatt full kontroll på hvordan det ordentlige toalettet skal brukes.»

- Julie Bindzus Gammelholm, Grys mor

 

Toalettet i barnehøyde

Med potten får du et toalett i barnehøyde, slik at barnet blir trygg på toalettet før han eller hun er klar for et stort og ordentlig voksentoalett. Mange barn er nemlig utrygge på voksentoalettet fordi det virker stort for et lite barn. De er ofte redde for å falle ned i toalettet, og det er med god grunn – for et voksentoalett er altfor stort for de minste. Men når toalettet kommer ned i størrelse slik at det passer barnet, forsvinner usikkerheten, og barnet blir tryggere.

Det er helt avgjørende for pottetreningen at barnet føler seg trygg på situasjonen. For jo tryggere han eller hun føler seg, jo enklere og raskere går pottetreningen og veien til voksentoalettet. De mange toalettfunksjonene gjør det også morsomt for barnet å gå på do. Når barnet har det morsomt og pottetreningen føles som en lek, lærer barnet raskt å bli trygg på og å mestre pottetreningen. Barn lærer nemlig best gjennom lek, og det er det som er formålet med potten.

Lykkes med pottetreningen

Trygghet er nøkkelordet for å lykkes med pottetreningen. Potte med lyd by BabyDan gjør pottetreningen til en lek. Toalettet i barnestørrelse øker sikkerheten og tryggheten ved pottetrening.

Det er veldig viktig at pottetreningen blir en god og trygg opplevelse for barnet. Det kan du blant annet sørge for med en potte som ikke virker skremmende. Den er tvert imot nærmest som en leke for barnet.

Potten kan være en kjempegod hjelp til å gjøre pottetreningen enklere, morsommere og tryggere for barnet. Det er veldig forskjellig hvor lang tid pottetreningen tar, for det er forskjellig hvor raskt barn blir trygge på pottetreningen. Noen barn synes at det er spennende, mens andre synes det er ubehagelig. Derfor er det svært viktig at du er tålmodig og respekterer barnets grenser. Men vi håper at potten kan være med på å gjøre pottetreningen til en god opplevelse for både deg og barnet ditt.

keyboard_arrow_up