Vi selger ikke til privatkunder. I stedet henviser vi til våre forhandlere.

Slik velger du hundegrind

Øk sikkerheten med en hundegrind

Med en hundegrind kan du gjøre hjemmet sikkert for hele familien – også det firbente medlemmet.

Uansett hvor gode venner barnet og hunden er, må man noen ganger skille dem fra hverandre. En hundegrind er en enkel og sikker måte å holde hunden borte fra rom eller områder i hjemmet på. Det kan også være en smart måte å gi hunden sitt eget område i hjemmet på, hvor den får ro.

Les mer her og lær hvordan du velger den riktige hundegrinden.

Hva er forskjellen på en sikkerhetsgrind og en hundegrind?

BabyDan produserer hundegrinder under merket Scandinavian Pet Design. Alle hundegrindene inneholder navnet «Pet» i navnet.

En hundegrind er høyere enn en vanlig sikkerhetsgrind. Da kan du være sikker på at hunden ikke klarer å hoppe over grinden, uansett hvilken rase du har.

Alle hundegrindene våre er godkjent etter de nyeste standardene for sikkerhetsgrinder, så hundegrindene overholder de samme standardene som alle de vanlige sikkerhetsgrindene våre. Så du kan selvsagt bruke en hundegrind til å skille barnet ditt og hunden din.

Se alle hundegrinder

Hvor kan jeg bruke en hundegrind?

Akkurat som med en vanlig sikkerhetsgrind, kan du også montere en hundegrind mange forskjellige steder i hjemmet og med forskjellige formål.

Du kan montere den i en gang, i en døråpning, ved en trappeoppgang og trappenedgang eller som en romdeler i et rom. Uansett hva du bruker hundegrinden til, er det den beste, sikreste og mest praktiske måten å øke sikkerheten i hjemmet for hunden på.

Du kan montere en hundegrind i en døråpning eller en gang hvis du vil beskytte hunden mot områder i hjemmet som den ikke bør få tilgang til. Det kan f.eks. være kontoret eller barnerommet.

Du kan også velge å montere en hundegrind i en døråpning hvis du vil skape et eget område for hunden. Du kan f.eks. montere en hundegrind i døren til vaskerommet hvis dette skal være hundens rom. Så kan du holde den på vaskerommet samtidig som den kan følge med på familiens gjøremål.

Du kan også montere en hundegrind som romdeler gjennom vaskerommet, slik at du og hunden har hver deres del av rommet. Du kan også bruke grinden som en romdeler til f.eks. kjøkkenet eller en del av stuen.

Du kan montere en hundegrind ved toppen og bunnen av trappen, slik at hunden ikke har tilgang til trappen. Det kan faktisk være ugunstig for noen hunder å gå opp og ned trapper, fordi det kan skade ryggen og hoftene til hunden.

Uansett hvor og hvordan du skal bruke hundegrinden, er det en smart og sikker løsning som skaper en synlig grense for hunden, samtidig som den får mulighet til å følge med på sikker avstand.

Slik velger du den riktige hundegrinden

Når du skal velge en hundegrind, er det viktig å starte med å måle hvor bred den skal være. Det er også viktig at du velger en hundegrind som passer hundens høyde.

Hundegrinder fra Scandinavian Pet Design finnes i høyder på 105 cm, 72 cm og 70,5 cm. Vi anbefaler at du velger den høyeste modellen hvis du har en mellomstor eller stor hund. Da kan du være helt trygg på at hunden ikke klarer å hoppe over grinden. Hvis du har en mindre hund, kan du bruke en av de to lavere modellene.
Du kan velge mellom en spenngrind og en veggmontert hundegrind. Med en spenngrind slipper du å bore hull i veggen eller dørkarmen under montering. Det er også en fordel hvis du vil ha mulighet til å flytte grinden og ta den med på ferier, eller fjerne den når du ikke lenger har behov for grinden. Det er en fordel å velge en veggmontert hundegrind hvis du vil forlenge den og dekke et bredt område.

Alle hundegrinder fra Scandinavian Pet Design er helt uten skadelige stoffer. Så hunden din kan slikke på grinden uten å få uønskede kjemikalier i kroppen.

Gjør hundegrinden din om til en valpegård - og omvendt

Hvis du har en Pet Flex-hundegrind fra Scandinavian Pet Design, kan du omdanne den til en Pet rektangulær valpegård, som du også kan kjøpe som en ferdig valpegård.

Se valpegård i sort 

 

En valpegård er helt genial til valper, fordi den gir et sikkert sted for å leke og hvile. Det er smart når du ikke kan følge med på den lille luringen hele dagen. Da kan du være trygg på at den ikke kommer for nær på ledninger og andre ting som ikke er ment for hunder.

Når valpen vokser seg for stor til valpegården, kan du gjøre den om til en sikkerhetsgrind. På den måten kan du dra nytte av Flex-hundegrinden og -valpegården i mange år.

Se valpegård hvit  

keyboard_arrow_up