Angel: 3 møbler i 1

Angel by BabyDan er et multifunksjonelt møbel. Du får nemlig vugge, skråstol og høystol i ett produkt.

Det er helt ideelt hvis du bor i et lite hjem, når dere skal på besøk til andre og når dere skal på ferie. Du kan kjøpe delene enkeltvis, eller kjøpe hele pakken for å få fullt utbytte.

Ideelt til små hjem og til ferier

Angel-settet er helt ideelt for deg som bor i et lite hjem, som for eksempel en liten leilighet. Hele settet er nemlig lett å legge sammen slik at det ikke tar plass. Samtidig tar settet mindre plass hvis du uansett må investere i en vugge, en skråstol og en høystol.

Angel er også genialt å ta med på turer og ferier. Det er f.eks. svært enkelt å ta med stativet til vuggen, skråstolen eller høystolen hvis dere skal spise middag hos noen. Da har du en vugge eller en stol som barnet ditt er helt trygg på, og så tar det ikke mye plass i bilen, på toget eller hjemme hos dem dere skal besøke. Settet er også lett å ta med på ferie, slik at du slipper å proppe bilen full av utstyr til barnet. Det kan nemlig ta mye plass når man skal på ferie med barn.

Se Angel-settet

Angel Stand – stativet

Det A-formede stativet er midtpunktet i Angel og binder alle delene sammen. Du kan enkelt klikke vuggen, skråstolen og høystolen av og på stativet. Det er også lett å slå sammen stativet hvis du ikke bruker det eller hvis dere skal ta det med dere. Det tar nesten ikke plass. Det er veldig lurt hvis dere f.eks. skal på middagsbesøk og vil ta med en vugge, skråstol eller høystol.

Når du setter vuggen, skråstolen eller høystolen på stativet, hører du en høy klikkelyd, så vet du at delen sitter godt fast. Du tar lett av delene fra stativet med et enkelt knappetrykk på sidene.

Stativet og alle delene er laget i robust tre og overholder den strengeste sikkerhetsstandarden.

Angel Stand by BabyDan

«Angel er et supersmart 3-i-1-sett som ikke tar mye plass hjemme, og det har et flott og enkelt design. Settet har funksjoner som er godt gjennomtenkt og kan følge barnet fra nyfødt til det sitter ved bordet selv»

– Trine Frandsen, mor til Malte, Lærke og Lukas

 

Angel Nest – vuggen

Vuggen er supergod både hjemme og på ferie. Det er en bærebag med en bunnplate av tre som har lufthull, slik at madrassen kan puste.

Yttersiden er belagt, slik at det er enkelt å tørke den av med en fuktig klut. Du kan feste den medfølgende kalesjen med trykknapper på hver side. Så kan du ta den av og på etter behov. Kalesjen er med på å gi barnet ditt et trygt lite rede som er avskjermet fra omverdenen.

Angel Nest by BabyDan

Angel Rest – skråstolen

Skråstolen er ideell til barnet ditt når han eller hun fortsatt ikke er stor nok til å sitte i en høystol selv. Her er skråstolen en god sitteplass når du skal mate barnet ditt, fordi barnet kan sitte i en sikker posisjon. Så kan barnet ditt også sitte sammen med resten av familien – og du slipper å sitte med en baby på fanget hvis han eller hun insisterer på å sitte ved bordet.

Du kan også stille inn skråstolen til en liggeposisjon når barnet skal hvile eller leke.

Den har en 5-punktssele, slik at barnet ditt sitter trygt. Stolen er laget av et belagt stoff, slik at du enkelt kan tørke opp gulp, grøt og andre flekker fra stolen.

Anget Rest by BabyDan

«Det høres kanskje litt ut som en klisje hvis vi skriver at Angel by BabyDan er som sendt fra himmelen, men den risikoen må vi bare ta. Det er sjeldent vi kommer over et produkt som er så innovativt, gjennomtenkt og brukervennlig»

– Babyklar.dk

Se hele anmeldelsen her

 

 

Angel Feast – høystolen

Når barnet ditt har vokst ut av skråstolen, er han eller hun klar for høystolen. Angel Feast består av et sete med ryggstøtte, en fotplate og en monterbar bøyle og sele.

Du kan ta av bøylen og selen, så dere kan bruke høystolen fra barnet kan sitte selv og helt frem skolealder. Du kan sette fotplaten i tre forskjellige høyder, slik at stolen vokser i takt barnet.

Angel Feast by BabyDan

Komplett pakke eller enkeltdeler?

Du kan kjøpe hele settet for å få alle fordelene. Det er særlig ideelt for deg som har et nyfødt eller et mindre barn. Da kan dere få glede av alle de tre delene av Angel.

Du kan også kjøpe delene enkeltvis hvis du bare mangler en vugge, skråstol eller høystol. Det kan også være en fordel å kjøpe en ekstra del hvis du har flere barn. Så kan både den eldste og den yngste få glede av Angel.

Angel komplet sampak by BabyDan

keyboard_arrow_up