Matters of the Heart

Vi vet at du som forelder ikke kan slutte å bekymre deg for om barna er trygge hjemme. Vår fremste oppgave er å sikre oss at du bekymrer deg litt mindre, slik at du får tid til å nyte den lille gullklumpen din.

Sikkerhetsgrinder

 

Et sikkert valg til barnet

Sikkerhet

Vi tester produktene våre ut over sikkerhetsstandardene, fordi vi vil gjøre produktene så sikre som overhodet mulig. Det er viktig for oss at du kan gjøre hjemmet ditt til et sikkert sted for barnet å leve og lære.

Kreativitet

Vi er inspirert av barnas naturlige nysgjerrighet etter å lære og oppdage nye ting. Det er slik vi utvikler oss og kommer med nye og bedre produkter til deg og barnet ditt.

Ansvarlighet

Vi tar ansvaret vårt som produsent seriøst. Derfor overholder alle produktene våre de nyeste og høyeste sikkerhetsstandardene og er uten helseskadelige stoffer og kjemikalier.

Verdensledende innen barnesikkerhet

Vi er eksperter på å lage verdens beste sikkerhetsgrinder og barnesikringer til hjemmet. Så når du kjøper et produkt fra BabyDan, kan du være helt sikker på at du har de beste forutsetningene for å skape et trygt og sikkert hjem til barnet ditt. 

Om BabyDan

A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for.

Sikkerhet – på den ansvarlige måten

I BabyDan betyr barnas sikkerhet mer enn å forhindre kuler og blåmerker. Vi tror at sikkerhet også betyr å ta ansvar for den verden som barna våre vokser opp i.

Derfor arbeider vi aktivt for å beskytte både barna våre og kloden vår ved å lage produkter uten skadelige kjemikalier som skader den vakre planeten vår. 

Vårt arbeid med bærekraft

Barnas sikkerhet er vår første prioritet

Kun det beste er godt nok for barna våre. Derfor tester vi produktene våre etter de høyeste sikkerhetsstandardene. Produktene våre er også uten noen former for skadelige stoffer. 

Sikkerhetsstandarder

 

BabyDan outlet

Gå ikke glipp av muligheten for å spare penger på et stort utvalg av produktene våre. 

Gå til vårt outlet

Ultraabsorberende
ammeinnlegg

Ekstra tynne og nesten usynlige i bruk 
Ammeinnlegg med en ultraabsorberende kjerne 
Kan brukes både dag og natt 

5 beskyttelseslag

En bekymring mindre 

 

Kjøp nå

Gjør monteringen av produktene våre enkel!

Med Onbox-appen får du enkle trinn-for-trinn-videoer direkte fra smarttelefonen din. 

Vi vil gjøre det så enkelt som mulig for deg å barnesikre hjemmet. Onbox-appen er vår måte å hjelpe deg med å montere produktene våre på. Bruk Onbox-koden fra produktets emballasje eller brukerveiledning. 

Den har animerte og interaktive videoer som bruker 3D-teknologi for å gjøre bruksanvisningen mer livaktig og lett å bruke. 

Lær mer om Onbox

Visste du?

 Alle av BabyDans sikkerhetsprodukter er designet og produsert på våre egne fabrikker i Danmark. Så vi kan garantere at produktene våre er så sikre som overhodet mulig. 

BabyDans produkter er så sikre at du kan la barnet ditt sutte på sikkerhetsgrindene våre – uten at barnet får skadelige kjemikalier i kroppen eller slår seg. Vi tror at barnas sikkerhet innebærer at vi må beskytte barna våre mot både ulykker og helseskadelige stoffer. 

Om BabyDan


keyboard_arrow_up